تاریخ: ۰۵ بهمن ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۲:۴۸
بازدید: ۱۹۰
کد خبر: ۸۱۶۷۶
غریب پور در مراسم افتتاحیه اینوماین 2:

ایمیدرو به عنوان شتاب دهنده ملی در حوزه فناوری معدن و صنایع معدنی عمل می کند / هم آفرینی ارزش، جایگاه بالاتری از ارزش افرینی دارد

می متالز - رییس هیات عامل ایمیدرو امروز در مراسم افتتاحیه اینوماین 2 تاکید کرد: با همکاری شرکت های دانش بنیان و شرکت های بزرگ معدنی و صنایع معدنی به دنبال "هم آفرینی ارزش" هستیم.
ایمیدرو به عنوان شتاب دهنده ملی در حوزه فناوری معدن و صنایع معدنی عمل می کند / هم آفرینی ارزش، جایگاه بالاتری از ارزش افرینی دارد

به گزارش می متالز، خداداد غریب پور که در جمع مدیران شرکت های دانش بنیان و همچنین معدنی و صنعتی در صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری سخن می گفت، تصریح کرد: در حال شکل دهی گفت و‌گوی استراتژیک بین دو بخش هستیم. وی افزود: ایمیدرو در جایگاه شتاب دهنده ملی بین حوزه دانش و تولید - به عنوان دو سوی این حلقه - عمل می کند. معاون وزیر صنعت معدن و تجارت ادامه داد: ایمیدرو این ارتباط را رونق می دهد و تسهیل می کند.

غریب پور با تاکید بر اینکه استراتژی ایمیدرو از سوی دانشگاه تدوین شده، گفت: امسال در جشنواره دوم اینوماین با فرآیندی که ایجاد شده تعداد ایده های ارزش افرین با رشد حدود 3 برابری به 400 رسید.

 

20 طرح تحقیقاتی نیازمحور

وی یادآور شد: در سال جاری 20 طرح تحقیقاتی و پژوهشی بر اساس نیاز حوزه صنایع معدنی طراحی شده است که عمدتا به حوزه محیط زیست ارتباط دارد. غریب پور افزود: تنها بر فولاد تمرکز نداریم و صنایع مس در کنار بخش های اصلی همچون اکتشاف، استخراج و فراوری نیز شامل طرح های تحقیقاتی می شوند. غریب پور تاکید کرد: ظرفیت آموزشی ایمیدرو 2 برابر و پژوهشی آن 50 درصد رشد یافته است.

 

4 تفاوت جشنواره امسال با جشنواره نخست

رییس هیات عامل ایمیدرو همچنین گفت: در جشنواره دوم اینوماین، حضور 7 شرکت بزرگ معدنی و صنایع معدنی، برگزاری نشست های دوطرفه، نمایشگاه ارایه دستاوردهای فناورانه و مهمتر از همه پیگیری ایده های ارایه های ارایه شده جزو تغییرات جشنواره امسال نسبت به جشنواره نخست است.

 

نهاد سازی و ایجاد ساختار

غریب پور درباره ساختاردهی به همکاری های حوزه دانش و صنعت اشاره کرد و‌ گفت: ایمیدرو به همراه دانشگاه تهران با تاسیس موسسه مشترک با نام یونیدرو، به نهادسازی در این بخش اقدام کرده اند. وی تاکید کرد: این اقدام سبب مانایی و پویایی روابط دوطرفه می شود. غریب پور تصریح کرد: امروزه بیش از هر عاملی به دنبال گفت و‌ گوهای دوطرفه هستیم. وی نقش دانشکده معدن دانشگاه تهران در پایه گذاری و شکل گیری این حوزه دانش در کشور را یادآور شد و اظهار داشت: دانشکده معدن یکی از 4 دانشکده پایه ای دانشگاه تهران بوده است.

منبع: ایمیدرو
عناوین برگزیده