تاریخ: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ ، ساعت ۱۷:۴۳
بازدید: ۲۵۵
کد خبر: ۲۸۷۳۸
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

2 پهنه معدنی مهم در جنوب استان اردبیل شناسایی شد

می متالز - معاون اداره کل صنعت ، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: از مجموع پهنه های معنی شناسایی شده استان 2 پهنه در اراضی شهرستان های خلخال و کوثر در جنوب استان واقع شده است.
2 پهنه معدنی مهم در جنوب استان اردبیل شناسایی شد

به گزارش می متالز، فرشاد عابدی اصل روز یکشنبه در جلسه اقتصاد مقاومتی خلخال افزود: با بهره برداری از 2 پهنه معندی و 2 محدوده امید بخش زرج آباد در کوثر و قزل اوزن در خلخال تحول بزرگی در بخش اقتصاد و اشتغال منطقه جنوب استان ایجاد خواهد شد.
وی گفت: چهار پهنه معدنی در استان شناسایی شده که سه پهنه معدنی آن از سوی سرمایه گذاران بخش خصوصی در حال اکتشاف است.
او با بیان اینکه از 20 پهنه معدنی شناخته شده کشور سه پهنه در استان اردبیل قرار دارد، اظهارداشت: از سال 93 عملیات اکتشاف آنها توسط سه شرکت سرمایه گذاری غیردولتی آغاز شده و بزودی زمینه برای بهره برداری از این معادن با سرمایه گذاری شرکت های راغب به سرمایه گذاری در بخش معادن استان و ایجاد اشتغال برای بخشی از بیکاران فراهم می شود .
وی همچنین گفت: پهنه قزل اوزن خلخال توسط شرکت ایمیدرو ، پهنه اکتشافی باغرو توسط شرکت سرمایه گذاری کوثر و در منطقه مشگین شهر هم شرکت میدکودر حال انجام فعالیت های معدنی است.
وی اظهار کرد: در منطقه مشگین شهر که جزو مناطق مستعد در حوزه فلزی است 6 بلوک توسط شرکت های اکتشافی در دست اقدام است که چهار بلوک آن بوسیله شرکت میتکو و 2 بلوک دیگر نیز توسط بخش خصوصی در حال حفاری است و با توجه به اظهارات هر 2 شرکت در هر 6 بلوک به نتایج امید بخشی رسیده اند.
عابدی افزود: حفاری هایی که در منطقه تا بیش از 20 هزار متر انجام شده نشان دهنده مقدار قابل توجهی از ذخایر مس و مولیدن است که نتایج این اکتشافات تا سال آینده مشخص می شود.
به گفته او ، با مشخص شدن نتایج اکتشافات مرحله اول فرآوری محصول فولی تاسیون در منطقه مشگین شهر برای اولین بار در حوزه صنایع فلزی راه اندازی می شود.
وی معدن را یکی از بخش های مهم در ایجاد اشتغال پایدار در استان دانست که در صورت سرمایه گذاری مطلوب می تواند علاوه بر اشتغال چرخ صنعت را نیز به حرکت درآورد.
وی از آمادگی سرمایه گذار بخش خصوصی برای بهره برداری از معادن پرسیلیکس شهرستان خلخال خبر داد و گفت: این کار با سرمایه گذاری بیش از هزار میلیارد ریالی و ایجاد کارخانه های فراوری این محصول معدنی انجام می شود.

عناوین برگزیده