تاریخ: ۲۳ مهر ۱۳۹۸ ، ساعت ۲۲:۰۵
بازدید: ۱۶۳
کد خبر: ۶۲۱۰۴
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
معاون وزیر صمت اعلام کرد:

فعالسازی ۶۰۰ واحد تولیدی راکد و غیرفعال شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور در نیمه نخست امسال

می متالز - معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: در نیمه نخست امسال ۶۰۰ واحد صنعتی راکد و غیرفعال در سطح شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور فعال و به چرخه تولید بازگشت.
فعالسازی ۶۰۰ واحد تولیدی راکد و غیرفعال شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور در نیمه نخست امسال

به گزارش می متالز، محسن صالحی‌نیا در جریان سفر به استان چهارمحال و بختیاری با بیان این مطلب، افزود: از مجموع ۱۰ هزار واحد کوچک و متوسط تولید غیرفعال در سطح شهرک‌ها و نواحی صنعتی، فعال‌سازی یکهزار و ۳۵۰ واحد در سالجاری در دستورکار دولت قرار گرفت که نیمه نخست امسال ۶۰۰ واحد راکد با همکاری ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به چرخه تولید بازگردانده شد.

به گفته او، سال گذشته نیز با سیاست‌های دولت تدبیر و امید یکهزار و۷۰۰ واحد صنعتی غیرفعال در شهرک‌ها و نواحی صنعتی سطح کشور به چرخه تولید بازگشت.

صالحی‌نیا افزود: سیاست دولت دوازدهم با توجه به فراهم بودن زیرساخت‌های لازم ، استقرار صنایع در شهرک‌های صنعتی کشور است که مستقر شدن این واحدهای تولیدی در شهرک‌های صنعتی به نفع صاحبان سرمایه و فعالان اقتصادی است.
 

صادرات ۴ میلیارد دلاری واحدهای مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی در سال ۹۷

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: پارسال ۴ میلیارد دلار صادرات از سوی یک هزار و ۱۰۰ واحد صنعتی صادراتی مستقر در شهرک‌های صنعتی به ثبت رسید.
 

 

اشتغالزایی ۹۰۰ هزارنفری واحدهای مستقر در شهرک ها و نواحی صنعتی

صالحی‌نیا، تعداد واحدهای مستقر در شهرک‌های صنعتی کشور را ۴۴ هزار و ۶۵۰ واحد در ۸۴۰ نواحی و ۵۰۰ شهر صنعتی عنوان و تاکید کرد: این تعداد واحد صنعتی با وجود تحریم ظالمانه دشمن، زمینه اشتغال حدود ۹۰۰ هزار نفر را فراهم کرده است.
 

اختصاص ۳۷ هزار هکتار زمین با انعقاد قرارداد به واحدها در شهرک ها و نواحی صنعتی

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: هم اکنون ۵۰۰ شهرک صنعتی و ۴۰۰ ناحیه صنعتی در کشور وجود دارد که در مجموع ۳۷ هزار هکتار زمین با انعقاد قرارداد به واحدهای صنعتی اختصاص یافته است.
به گفته او، حدود ۱۷ درصد واحدهای صنعتی مستقر در شهرکهای صنعتی در بخش صنایع غذایی، ۲۲ درصد در بخش صنایع شیمیایی، ۱۲ درصد در بخش صنایع کانی غیر فلزی، ۷ درصد در صنایع سلولزی، ۵ درصد در صنایع نساجی، ۴ درصد در حوزه برق و الکترونیک، ۲۷ درصد صنایع فلزی و ۶ درصد در بخش خدمات و سایر فعالیت دارند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: صندوق ضمانت صنایع کوچک با سرمایه یکهزار و ۱۰۰ میلیارد ریال برای تضمین تسهیلات دریافتی توسط واحدها، راه اندازی شده است که سرمایه آن قابل افزایش است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران به منظور بررسی مشکلات شهرک‌های صنعتی چهارمحال و بختیاری به این استان سفر کرده بود.

عناوین برگزیده
کاش نمی‌دیدمت!
یادداشت علیرضا مخبر دزفولی قائم‌مقام مدیرعامل در امور ستادی و مسوولیت‌های اجتماعی شرکت فولاد خوزستان

کاش نمی‌دیدمت!