تاریخ: ۲۴ تير ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۵:۱۶
بازدید: ۱۵۵
کد خبر: ۱۱۷۴۵۹
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت صنعت، معدن و تجارت:

افزایش صادرات و مدیریت واردات محور برنامه‌های وزارت صمت است

می متالز - معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت که افزایش صادرات کالاهای غیرنفتی و مدیریت واردات محور برنامه‌های این وزارتخانه برای تحقق شعار جهش تولید است.
افزایش صادرات و مدیریت واردات محور برنامه‌های وزارت صمت است

به گزارش می متالز، «مهدی اصفهانی» روز سه‌شنبه در آیین معارفه رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی افزود: جهش تولید، حمایت از کالای داخل و تنظیم بازار از دیگر محورهای فعالیت این وزارتخانه است که به تمامی سازمان‌های استانی ابلاغ شده است.

وی ادامه داد: مدیران صنعتی و فعالان اقتصادی به عنوان سربازارن جبهه اقتصادی باید به این باور برسند که اقتصاد کشور امروز در شرایط جنگ قرا دارد و برای پیروزی در این میدان مبارزه باید ساختارهای تولید جنگی و بازدارنده شوند تا بتوان ضمن خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان،گام بلندی در راستای تولید و اشتغال کشور برداشت.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت صمت اظهار داشت: تحقق راهبردهای سازمان صنعت، معدن و تجارت تنها با وفاق و همدلی بین مسئولان سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت و فعالان اقتصادی محقق می‌شود که این مهم باید در دستور کار سازمان‌های استانی قرار داشته باشد.

اصفهانی بیان کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت به توانمندی‌ها و ظرفیت‌های داخلی ایمان دارد و حمایت همه جانبه از صنعت و ارائه چراغ راه به فعالان اقتصادی می تواند زمینه توسعه اقتصادی و بالندگی کشور را فراهم کرد.

وی اضافه کرد: ملت ایران در طول تاریخ پرافتخار جمهوری اسلامی ایران نشان داده‌ که با مقاومت و ایستادگی در برابر مشکلات توطئه‌های دشمنان را خنثی و اجازه ضربه زدن به نظام اسلامی را نمی‌دهد، بنابراین با فراگیر کردن این روحیه در کشور می‌توان به توسعه پایدار دست یافت.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت صمت تاکید کرد: استان مرکزی به عنوان پایتخت تولید کشور سهم مهمی در لبیک‌گویی به ندای مقام معظم رهبری دارد و می تواند نقش مهمی در حنثی سازی توطئه‌های اقتصادی دشمنان  ایفا کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی نیز گفت: مشکلات اقتصادی و تحریم‌های دشمنان نتوانسته تولید این استان را باچالش جدی مواجه کند به طوری که در سه ماهه نخست سال گذشته ۱۶۴ جواز تاسیس در این استان صادر شد اما در سه ماهه نخست امسال این رقم به ۲۹۵ فقره رسیده است.

«سعید فرخی» افزود: در سه ماهه نخست پارسال ۶۰ پروانه بهره‌برداری با ۱۸ میلیارد و ۲۲۰ میلیون ریال در استان مرکزی صادر شد اما این مهم در سه ماه نخست امسال به ۶۳ مورد با سرمایه گذاری بیش از ۴۰ میلیارد ریال رسیده است.

وی ادامه داد: سند جهش تولید در استان مرکزی تدوین شده و وظایف تمامی نهادهای اجرایی نیز ابلاغ و در نشست‌های مختلف گزارش عملکرد دستگاهها تشریح می‌شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی نیز گفت: همکاری و هم‌افزایی مطلوبی بین این سازمان با نهادهای مختلف شکل گرفته که بر همین اساس جهش تولید امسال در این استان عملیاتی می‌شود.

«سعید جعفری کرهرودی» افزود: تشکل‌ها و فعالان اقتصادی، استانداری و فعالان اقتصادی استان مرکزی به عنوان پشتیبان سازمان صنعت، معدن و تجارت عمل می‌کنند که بر همین اساس بسیاری از مشکلات در بدو شکل گیری شناسایی و مدیریت می‌شود.

وی اضافه کرد: حفظ حقوق مصرف‌کننده و حمایت از تولیدکننده رویکرد سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی است و تاکنون موفقیت‌های چشمگیری بدست آمده است.  

در این آیین «سعید جعفری کرهرودی» به عنوان رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی معرفی شد.

۲ هزار و ۸۰۰ واحد صنعتی در استان مرکزی فعالیت دارند که بیش از ۱۵۰ مورد کالای صادراتی تولید می‌کنند.

عناوین برگزیده